Corona update 04-05-2020

Wij zijn weer geopend, maar nog niet in volledige omvang! Dat betekent dat we eerst maar een beperkt aantal uren per dag mogen gaan werken.

Het RIVM zal evalueren of deze versoepeling van de regels niet leidt tot meer ziektegevallen. Dit houdt voor u in dat we niet per direct iedereen in behandeling kunnen nemen. De vrije inloop en balie functie komt te vervallen tot nader bericht.

AANMELDEN ALLEEN TELEFONISCH OF PER E-MAIL!

De behandelend therapeut zal met u telefonisch overleggen over de urgentie en de mogelijkheden om de behandeling op te starten.

Verder is het van groot belang dat, als u de praktijk bezoekt, u geen van de volgende klachten heeft:

Bij bovenstaande verschijnselen of twijfel hierover;

BEL AF, BLIJF THUIS!

Verder verzoeken wij u om bij praktijkbezoek de volgende regels in acht te nemen.

Wij vragen uw begrip voor deze beperkte- en bijzondere omstandigheden.

Wij zien u graag terug in onze praktijk.

Zwangerschapstherapie

Tijdens de zwangerschap zijn er sterke hormonale veranderingen. Er ontstaat meer speling in de bekkengewrichten. Dit is nodig om tijdens de bevalling het geboortekanaal te kunnen vergroten. Het kan zijn dat het bekken uit balans raakt.

Dit veroorzaakt pijn en verstoort het uitvoeren van functionele bewegingen zoals bijvoorbeeld lopen, langer zitten, langer staan, opstaan en het draaien in bed. Wanneer de gewrichten weer goed functioneren en de balans tussen botten, banden en spieren hersteld is verdwijnt de pijn. Het op een juiste wijze uitvoeren van dagelijkse houdingen en activiteiten is belangrijk om debekkenbalans te behouden.

Zie ook www.bekkentherapie.nl