Corona update 04-05-2020

Wij zijn weer geopend, maar nog niet in volledige omvang! Dat betekent dat we eerst maar een beperkt aantal uren per dag mogen gaan werken.

Het RIVM zal evalueren of deze versoepeling van de regels niet leidt tot meer ziektegevallen. Dit houdt voor u in dat we niet per direct iedereen in behandeling kunnen nemen. De vrije inloop en balie functie komt te vervallen tot nader bericht.

AANMELDEN ALLEEN TELEFONISCH OF PER E-MAIL!

De behandelend therapeut zal met u telefonisch overleggen over de urgentie en de mogelijkheden om de behandeling op te starten.

Verder is het van groot belang dat, als u de praktijk bezoekt, u geen van de volgende klachten heeft:

Bij bovenstaande verschijnselen of twijfel hierover;

BEL AF, BLIJF THUIS!

Verder verzoeken wij u om bij praktijkbezoek de volgende regels in acht te nemen.

Wij vragen uw begrip voor deze beperkte- en bijzondere omstandigheden.

Wij zien u graag terug in onze praktijk.

Fit met fysio

Het trainingsprogramma dat u zal worden aangeboden bestaat uit cardiofitness en oefeningen ter verbetering van het spieruithoudingsvermogen.

Simpel gezegd: oefeningen die je in lange series moet kunnen volhouden. Het cardiogedeelte wordt gecontroleerd door een hartslagmeter, zodat u zelf kunt zien hoe de belasting verloopt. Wat uw startwaarden en eventuele beperkingen zijn wordt vooraf aan de training in een intake bepaald.

De frequentie zal in eerste instantie 1 x per week, 1 uur zijn. De groepen zullen maximaal uit 8 personen bestaan onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Tijdens het trainen zal uitleg en inzicht worden gegeven in dat wat u aan het doen bent. Dit maakt het mogelijk om zo buiten het programma, daar zelf iets mee te doen.

Er wordt gebruik gemaakt van de volgende toestellen:

  • Fiets
  • Loopband
  • Cross-trainer
  • Roeier Pully
  • Legpress
  • Legextension
  • Dumbells

Vergoeding: Buiten uw ziektekostenvergoeding bestaat er de mogelijkheid tegen geringe vergoeding fysiotherapeutische begeleiding te krijgen.

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Stroinkslanden, bel eventueel met 053 - 4766339 of vul het contactformulier op de website in.